2020. január 21, kedd

Országos mérleg – nyolc halálos baleset történt hétvégén


Itthon - 2019. szeptember 2.
szerző: SH

Helyszínelők LL Junior hároméves gyermekének baleseténél. Fotó: Mihádák Zoltán, MTI
Helyszínelők LL Junior hároméves gyermekének baleseténél. Fotó: Mihádák Zoltán, MTI

Összesen 192 személyi sérüléssel járó közúti balesethez hívtak rendőrt hétvégén, melyből nyolc halálos kimenetelű volt. 47 súlyos, 137 pedig könnyű sérüléssel végződött.

Autó gázolt halálra egy gyalogost az M43-as autópályán Szegednél, péntek hajnalban. Kicsit később fának ütközött egy autó Szentkirálynál, a balesetben a sofőr a helyszínen meghalt.

Szombaton este Zuglóban LL Junior fantázianéven ismert László Csaba kisfia kiszaladt az útra egy kijelölt gyalogátkelőhely közelében, és egy autó elütötte. A három éves gyerek a helyszínen meghalt. Az autót egy 76 éves férfi vezette.

Péntek délután Rábafüzes mellett frontálisan ütközött két személygépkocsi, miután az egyik áttért a szemközti sávba. A német rendszámú Nissant vezető férfi a helyszínen meghalt.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt pénteken délelőtt Csávoly közelében is, ahol egy személygépkocsi áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött egy fát szállító teherautóval. Az autó sofőrje a helyszínen meghalt.

Fának ütközött és meghalt egy motoros szombat délután Jánoshalma közelében.

Meghalt egy motoros, miután személyautóval ütközött Balatongyörökön vasárnap délelőtt.