2019. április 20, szombat                                         Siklós Város független hírportálja

Öt halálos baleset történt a hétvégén


2018. július 16.
szerző: SH

Teherautóval ütközött egy szémélygépkocsi Bicskénél kedden.  Az autót vezetõ férfi életét vesztette. Fotó: Mihádák Zoltán, MTI
Teherautóval ütközött egy szémélygépkocsi Bicskénél kedden. Az autót vezetõ férfi életét vesztette. Fotó: Mihádák Zoltán, MTI

A hétvégén 180 sérüléssel járó balesetnél intézkedtek a rendőrök. Ebből halálos kimenetelű 5 volt, míg 52 súlyos és 123 könnyű sérüléssel végződött.

Péntek délután az M2-es autóút fóti felüljárójánál személyautó és teherautó ütközött össze. A balesetben a személyautó sofőrje a helyszínen meghalt, az autóban utazó három gyermeket kórházba szállították.

Halálos közúti közlekedési baleset történt a Nógrád megyei Cered közelében pénteken késő este. Egy motoros eddig tisztázatlan körülmények között elesett és olyan súlyosan megsérült, hogy életét vesztette.

Személyautó és tehergépkocsi ütközött szombaton délután az M3-as autópályán Hejőkürtnél. A balesetben a személyautó vezetője meghalt.

Elesett a biciklivel Kőszegdoroszló főutcáján egy szombathelyi 66 éve férfi, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítást követően életét vesztette.