2020. július 6, hétfő

Semmivel sincs kevesebb baleset, mint a korábbi hetekben


Itthon - 2019. december 9.
szerző: SH

Halálos baleset a 47-es főúton december 2-án. Fotó: Donka Ferenc, MTI
Halálos baleset a 47-es főúton december 2-án. Fotó: Donka Ferenc, MTI

Hétvégén legalább 147 sérüléssel járó balesethez hívtak rendőrt, melyben 34 fő súlyosan, 110 pedig könnyebben sérült meg. A rendőrség összesítése szerint három nap alatt a balesetek következtében hárman haltak meg, a valóság ennél azonban sokkal szomorúbb.

Frontálisan ütközött egy segédmotorossal egy kisteherautó előzés közben péntek reggel Győr közelében. A balesetben a motoros a helyszínen életét vesztette.

Rosszul lett az autójában egy sofőr a fővárosban, ezért áthajtott a szemből érkezők sávjába. Az ütközés után szabadnapos mentők próbálták megmenteni az életét, de hiába.

Vélhetően rosszul lett, és egy irodaépület falának csapódott egy taxis a fővárosban szombat este. Az autó vezetője a helyszínen életét vesztette.

Vasárnap kora délután az árokba hajtott és a tetejére borult egy személyautó a Szőlősgyörök és Lengyeltóti között. A tűzoltók egy utast a roncs alól szabadítottak ki, de a 49 éves férfi életét már nem lehetett megmenteni.

Kerékpárost gázolt el egy autó a 4-es számú főúton Püspökladány közelében vasárnap este. A balesetben az 55 éves biciklis férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.