2019. április 23, kedd                                         Siklós Város független hírportálja

Nyolcgólos különbséggel Siklós az országos főtáblára került


2018. augusztus 29.
szerző: SH

pasztordonatsik188

A Magyar Kupa harmadik fordulóját is sikerrel vette a Thermal Spa Siklós FC. Szerda délután a csapat Sellyét fogadta, akit végül 9:1 arányban győzött le, az eddigi legjobb négy közül ejtve ki.

A csapat már a mérkőzés első negyed órájában magabiztos, kétgólos vezetést szerzett, amiből az ellenfél nem tudott felállni. A siklósi gólokat Sztojka Alex (6′), Sztojka Norbert (87′), Pásztor Donát (13′, 55′), Schmidt Péter (39′, 73′, 83′) és Hazenauer Kristóf (67′, 71′) szerezte.

 A Thermal Spa Siklós FC mai győzelmével – a PEAC-Pécsvárad párharcból győztesként kikerült PEAC-cal egyetemben – a legjobb 128 csapat között az országos főtáblán kötött ki, így a folytatásra a hamarosan esedékes sorsolás függvényében kerül sor.

A csapat úgy tűnik, a Magyar Kupa selejtezőire jobban összpontosít, mivel a megyei bajnokság egyáltalán nem egy diadalmenet számára: az első két fordulóban nemhogy Villány, de még Harkány is győzedelmeskedett felettük, míg a kupa sorozatában Mohács és Bóly együttesét simán legyőzték.

A siklósi focisták legközelebb vasárnap lépnek pályára, amikor az első osztály megyei bajnokságának harmadik fordulójában Komló fogadja őket otthonában.

sslyfc188