2019. június 25, kedd                                         Siklós Város független hírportálja

Siklósiaknak ingyenes lehet az idei parkolóbérlet


Helyi hírek - 2019. január 7.
szerző: SH

parkolooraszunet

Kedd délelőttre rendkívüli testületi ülést hívott össze dr. Marenics János. A téma a siklósi lakosok ezévi parkolóbérleteinek ingyenessé tétele.

Egy Harkánnyal négy éve született megállapodás szerint a két város igyekszik együtt gondolkodni, így követjük a példájukat - emlékeztetett a város polgármestere. Dr. Marenics János ezt arra a mutatva jegyezte meg, hogy Harkányban idén díjmentesen válthatják ki parkolóbérleteiket a helyiek. Hozzátette, előterjesztése alapján emellett maradna az a szomszédvári kedvezmény is, mely szerint az egyik városban kedvezményes bérlet vásárlására jogosult helyi lakos a másik településen is kedvezményes áron vásárolhatja meg parkolóbérletét.

A város gazdálkodását áttekintve megállapítottuk, hogy átvállalhatjuk a siklósiak terhét, ezért kedd délelőtt rendkívüli testületi ülésen döntünk a kérdésben – mondta Siklós első embere. Hozzátette: az a helyi lakos, aki már megvásárolta éves bérletét visszakapja annak árát.

A kedvezmény Harkányban nem vonatkozik a céges autók bérleteire, a siklósi rendelet módosításának részleteiről annak elfogadása után tudunk hírt adni.