2020. szeptember 28, hétfő

Szenzációs programokkal búcsúztatják a nyarat a várban


Életmód - 2020. augusztus 26.
szerző: SH

siklos-ejjel-e3193340

Koncertekkel, kiváló borokkal és gyerekprogramokkal érkezik a siklósi várba a Szüreti Várnapok programsorozata. A nyár utolsó hétvégéjére minden korosztály megtalálhatja számítását a történelmi falak között.

Az első, pénteki napon a fél hetes kapunyitást követően 19 órától óránként kezdődnek koncertek, így a The Minds, Korda György és Balázs Klári, Tóth Vera végül pedig Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar lép a színpadra. Jegyek elővételben 2.200, a helyszínen 2.500 forintért válthatóak.

Szombaton az Unique Sound elektronikus zenéje tölti be a várudvart, a fél hatos kapunyitásra a jegyeket 3.000 forintért kínálják.

Vasárnap 10 órától családi nappal búcsúztatja a nyarat a vár. A legkülönfélébb mozgó és guruló játékok mellett tárt kapukkal várja az apróságokat Játékország is, de bűvész, a Rippel fivérek, a Lara Mesék Társulat, Swing Ladies és a Kapronczai tánciskola bemutatója is a számos program sorában áll a körhinta és a légvár mellett. Siklósiaknak e napon lakcímkártyával ingyenes a belépés.

Az utolsó estet – így a nyarat – a Bagossy Brothers Company koncertje zárja. Itt egészen biztos teltház lesz, mert minden jegy elkelt; a 20 órai kezdetére 19 órától gyülekezhetnek a szerencsések.