1520. szeptember 19, vasárnap

Szeptemberre készülnek az ovisok is


Életmód - 2020. augusztus 24.
szerző: SH

ovoda-ertekezlet

Alakuló alkalmazotti értekezletet tartottak a siklósi óvoda és bölcsőde munkatársai. A legkisebbek intézményének 46 munkatársa számára munkavédelmi oktatás mellett a nevelési év munkaterve is téma volt.

Az intézmény az elmúlt időszakban több ellenőrzésen is átesett, melyek során kérték a Szervezeti és működési szabályzat (SzMSz) felülvizsgálatát. A nyár folyamán elkészült új dokumentumot egyhangúlag fogadta el a nevelőtestület.

A hétfő reggeli értekezleten a szünetek, az éves munkarend, programok és eseménynaptár mellett a helyi nevelési rend, a minősítés illetve a tanfelügyeleti ellenőrzés is napirenden voltak, de az év közben elvégzendő feladatok határidejei és felelősei is meghatározásra kerültek – ismertette Fromberger Gáborné, az intézmény vezetője.

A nevelési évet mintegy 280 apróság kezdi meg szeptember elsejével a Köztársaság téri és a Dózsa György utcai telephely összesen 12 ovis és két bölcsis csoportjában.

Az oktatási rendszerünk legfontosabb bázisaként tekintünk az intézményre – mondta Mojzes Tamás az önkormányzat támogatásáról biztosítva a dolgozókat. Siklós alpolgármestere az értekezleten megjegyezte, a város költségvetése stabil, így várhatóan idén is lesz lehetőség az intézményekben kisebb fejlesztésekre.