2019. július 20, szombat                                         Siklós Város független hírportálja

Szervezeti átalakítás: a hatékonyabb működés a cél


Régió - 2018. augusztus 17.
szerző: SH

varosuzemeltetes-siklos188

Tovább tagolták a Pénzügyi és Városüzemeltetési Csoportot, mely alá eddig a Pénzügyi és Adóügyi valamint a Városüzemeltetési Csoport tartozott.

A városüzemeltetés immáron egy Vagyongazdálkodási és Szolgáltatási, valamint egy Városüzemeltetési és Városgondnoksági Csoportra tagolódva működik. Az előző vezetője Schrempf Tamás lett, míg az utóbbit Miklós-Takács Marietta irányítja.

A szervezeti átalakítást a hatékonyabb működés és a magasabb szintű szervezettség igényeit figyelembe véve lépték meg, abban bízva, a határidők pontosabb betartásán túl a feladatok előre való tervezése is gördülékenyebbé válik – jelezte dr. Héger Zsolt a testület döntésére mutatva.

A Vagyongazdálkodási és Szolgáltatási Csoport feladata főként a korábban szintén jelen levő vagyongazdálkodási tevékenységekben merül ki.

A Városüzemeltetési és Városgondnoksági Csoport köré jellemzően az olyan településüzemeltetési feladatok szerveződnek, mint egyebek mellett az utak, járdák, szúnyogirtás vagy épp parkgondozás kérdései, beleértve a Városgondnokság felügyeletét is.