2831. január 16, csütörtök                                         Siklós Város független hírportálja

Szórólapokkal védi a Fidesz a kerítést


2018. február 4.
szerző: SH

Fotó: Ujvári Sándor, MTI
Fotó: Ujvári Sándor, MTI

Minden magyar háztartásba szórólapot juttat el a Fidesz a napokban, ebben tájékoztatják az embereket arról, hogy ha a bevándorláspárti ellenzék tehetné, akkor lebontaná a határzárat – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

A kormánypárti politikus közölte: mióta bemutatták a plakátot arról, hogy az ellenzék együtt bontaná le a határzárat, az ellenzéki vezetők kétségbeesett hazudozásba kezdtek, és próbálják letagadni, hogy ha erre lehetőségük lenne, lebontanák az országot védő határkerítést.

Ezek a politikusok nemcsak a múltban ellenezték a határzár megépítését; ha lehetőséget kapnának rá, habozás nélkül végrehajtanák a Soros-tervet és beengednék a bevándorlókat Magyarországra – jelentette ki a kommunikációs igazgató.

Szerinte az elmúlt 3 évet a migráció témájában az ellenzékiek végighazudták: először azt állították, nem létezik bevándorlás, majd azt mondták, nincsenek kvóták, illetve azok nem lesznek kötelezőek, most pedig azt próbálják letagadni, hogy lebontanák a magyar határt védő kerítést.