2020. február 17, hétfő

Több mint másfélezer állás közül lehet választani


Baranya - 2017. november 15.
szerző: SH

kezfogbronz

Több mint 1500 állásajánlat, valamint közel 50 munkáltató és szolgáltató várja mindazokat, akik csütörtökön ellátogatnak a Baranya Megyei Kormányhivatal által szervezett állásbörzére. A rendezvényt Pécsen, a Tudásközpontban tartják.

A Baranya Megyei Kormányhivatal a munkaadók és a munkavállalók egymásra találását igyekszik segíteni a TOP-os projekt keretében szervezett rendezvényével.

Az állásbörzén megjelennek a munkaerőhiánnyal küzdő munkáltatók, melyekkel személyes kapcsolatfelvételre nyílik lehetőség. Emellett a rendezvényen azokat az állásajánlatokat is megtalálják az érdeklődők, amelyeket a Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztálya, valamint a járási hivatalok foglalkoztatási osztályai a térségből összegyűjtöttek.

A rendezvényen a foglalkoztatási szakemberek tájékoztatást adnak a foglalkoztatást elősegítő támogatási és szolgáltatási lehetőségekről, valamint tanácsot adnak az álláskeresés, az önéletrajzírás, a karriertervezés, az önmegvalósítás, az önismeretfejlesztés témaköreiben is. A NAV munkatársai külön standon tájékoztatják az érdeklődőket a munkavállalással kapcsolatos adózási tudnivalókról, illetve a helyszínen ügyfélkapu nyitási lehetőséget is biztosítanak.