2019. július 20, szombat                                         Siklós Város független hírportálja

Úgy tűnik, szintet lépne Drávapiski polgármestere


Régió - 2018. november 7.
szerző: SH

dravapiskiovertabla

Karácsony környékén mutatja be stábját, melybe Siklóst szerető fiatalokat keresett Mali Zoltán. A száz főt sem számláló Drávapiski regnáló polgármestere és az alsószentmártoni kocsmáros Facebook-bejegyzésben jelentkezett be a választásokra. Ugyan nem írta, de valószínűleg a siklósira.

Mint a közösségi oldalon közzétette, a jelenlegi testületből három tagot is szívesen látna abban a stábban, mely a következő 11 hónap során minden nap együtt fog dolgozni egy szebb és polgáribb Siklósért. Programjáról annyit közölt, egy sor dolgot meg fognak változtatni, és első intézkedésként megszüntetik Siklóson a díjköteles parkolást. A kampányban részt vevő társait nem nevezte meg, mint ahogy arra sem tért ki, talált-e fiatalokat ősszel kivirágzó céljai eléréséhez, melyben értesüléseink szerint polgármesterként látná szívesen magát a közel tízezres városban.

A siklósi fizetős parkolást – mely többek szerint a belváros rendjét is elősegíti – gyakorlatilag bárki megingathatja, de aláírásgyűjtést, népi kezdeményezést, így népszavazást erre irányulva még senki sem kezdeményezett. Mali a kezdeményezésével a fideszes képviselő és a párt helyi zászlóvivőjének, Mojzes Tamás vitorlájából fogja ki a szelet, aki a lehetőséget már többször is megvillantotta a testület előtt, mintegy utalva a kampánytéma kínálkozó lehetőségére.