2019. január 22, kedd                                         Siklós Város független hírportálja

Új edzővel vették célba a dobogót a siklósi focisták


2017. július 25.
szerző: SH

fociboda1

A siklósi labdarúgók a korábban az ifi és serdülő együttest irányító Nagy Balázs vezetésével kezdték meg az őszi bajnokságra való felkészülést.

A hazai csapatban idén már érezhető volt a lazulás: a lankadó fegyelem, a hanyag edzésre járás, a félgőzös meccsek vezettek odáig, hogy a siklósiak hazai pályán szenvedtek vereséget az egyértelműen gyengébb PVSK-tól és a finis előtt Pécsváradtól, majd a két másik nagy esélyestől, Szászvártól és – küzdelmes meccsen – Szederkénytől. Ugyan a bajnokságot a dobogó harmadik helyén zárták, de volt pillanat, ami a továbbjutás lehetősége az együttes fegyelme miatt is távolinak tűnt.

A hét év után távozó Sztipánovics Barnabás leváltásával kapcsolatban jelezte: a tavaszi sorozat sem volt közömbös annak a klub vezetésével hozott közös döntés kapcsán, ami távozásához vezetett. Utódja Nagy Balázs lett, aki korábban elmondta, kitűzött célként ismét a dobogót célozták meg.

A felnőtt csapatból senki sem távozott, sőt, a menetrend szerint széthullott beremendi együttesből Schmidt Péter és Fürdős Zsolt érkezett, Peschka Antal és Molnár Soma pedig Harkányból tért át. Az ifi csapatból Varga Ákos, Szekszárdi Gergő, Crenkovics Máté, Rózsa Bence és Partali István mellett Nagy Norbert és Szepesi Krisztián lépett feljebb, akik júliusban a Fradinál is szerepeltek próbajátékon.

A csapat most a stadion avató meccsére készül: első meccsüket itthon vívnák, és ha a szövetség is úgy akarja, a szomszéd várral, Harkány együttesével lépnének pályára. A sportcentrum későbbi átadására egy neves csapatot hívnának meg.