2020. augusztus 15, szombat

Valami elszakadt a fővárosi stábnál


Itthon - 2020. július 12.
szerző: SH

hirtvmikrofon

Mint korábban beszámoltunk róla, az ellenzék igyekszik összegyűjteni a nemzeti konzultáció kérdőíveit. Siklóson ezzel már az ívek postázása előtt kezdtek próbálkozni, az állami holdingba beolvasztott Hír TV azonban ezen is túltesz.

Szürreális oknyomozósorozatot indított a magának hajdan ellenzékiségből hírnevet szerző és ma is annak lecsengő égiszéből táplálkozó csatorna.

Először azt fedte fel, hogy a 24.hu egyik újságírója egy olyan épületben lakik, melynek alján postafiók is van. Ennek kapcsán azt állította a szebb napokat is megélt csatorna, hogy a nemzeti konzultációs íveket nem a pártoknak, hanem erre a címre, az újságíróhoz gyűjtik. Ezt a valótlanságot minden érintett tagadta.

A kormányközeli csatorna oknyomozása szombaton folytatódott volna, amikor a zaklató stáb délben a fia születésnapját ünneplő Hadházy házánál jelentek meg, azt állítva, nem vette fel a telefont. A politikus szerint ez nem igaz, és nagyon szívesen válaszol minden kérdésre a stúdióban, erre azonban nem tartottak igényt.