2019. március 27, szerda                                         Siklós Város független hírportálja

És most virtuális sétarepülést tehet a sportpálya felett


2016. január 12.
szerző: SH

portpalya-video

Látványos videón mutatják be a tervezők a siklósi sportközpont felújításának tervét. A kétperces animáción olyan részletek is kirajzolódnak, mint a játszóterek, parkolók, a kispálya vagy lelátó. A videó a lenti képre kattintva indul el.

 

 

A telep két ütemben újul meg, az első, 2016-ban le is záruló fejlesztés a pályák öntözőberendezéseit és az edzőpálya világítással való ellátását foglalja magába, de a versenypálya köré épülő, minden siklósi lakos rendelkezésére álló futópálya is elkészül.

A játékvezetői öltöző mellett a felnőtt és utánpótlás csapatok részére helyet biztosító öltözőkomplexum kivitelezése ezt követően kezdődik. Az épületben helyet kap majd edzői szoba, klubhelyiség, büfé, konditerem és szertár is valamint egy lépcsőn innen lehet feljutni a 250 székes kilátóra is. Megújul, és a kétsoros pad mellett egy féltetőt is kap az edző- és versenypálya közötti omladozó állórész is.

A tervezők a helyiségek ésszerű elhelyezése mellett olyan részletekre is figyeltek, mint a kispadok problémája, így nem fordulhat elő, hogy az ülőhelyekről nem látható be a pálya.