2020. augusztus 11, kedd

Zárt kapuk mögött játsszák a focimeccseket is, a kézi még kérdéses


Sport - 2020. március 12.
szerző: SH

kezilabdak

Mivel a kormány a fertőzés veszélyének kockázatát a nyilvános rendezvények korlátozásával kívánja csökkenteni, a soron következő labdarúgó bajnoki mérkőzéseket megtartják ugyan, de zárt kapuk mögött játsszák. A kézilabdások még tanácstalanok, mivel erre vonatkozó utasítást nem kaptak.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) vezetősége döntésének értelmében a labdarúgó bajnoki és kupamérkőzéseket zárt kapuk mögött kell megrendezni – közölte lapunkkal a szervezet baranyai igazgatósága. A döntés vonatkozik valamennyi NB-s, megyei férfi, női felnőtt, utánpótlás nagypályás és futsal labdarúgó bajnokságra.

A megyei első osztályban szereplő Thermal Spa Siklós FC szombaton a PVSK ellen idegenben lép pályára a bajnokság 16. fordulójában, míg a következő hazai mérkőzést egy hét múlva vasárnap játssza Sellye ellen – szintén közönség nélkül.

Megkerestük a megyei kézilabda szövetséget, ám jelezték, hogy hivatalos választ még nem tudnak adni, a Magyar Kézilabda Szövetség ugyanis még nem adott ki utasítást a mérkőzések lebonyolítását illetően. A siklósi kézilabdások következő, 17. NB II-es mérkőzésüket jelen állás szerint március 21-én a somogytarnócai Satelit ellen játsszák hazai pályán.