A miniszterelnök is levelet írt a siklósi diákoknak


Életmód - 2020. június 18.
szerző: SH

orbanbe

Orbán Viktor aláírásával érkezett levél a Táncsics Mihály Gimnáziumba, köszönettel azért a dalért, mellyel Trianonra emlékeztek az iskola éneklő diákjai.

Amikor Trianonról gondolkodunk, egyszerre hajtunk fejet őseink kitartása előtt, és reménykedünk abban, hogy a fiatalokban is lesz annyi erő és akarat, hogy győzelemre vigyék a magyarság ügyét a Kárpát-medencében. Éppen ezért vettem örömmel kézhez levelüket, melyben nemcsak arról tettek tanúságot, hogy a Siklósi Táncsics Mihály Gimnázium diákjai képesek Szent István szemével nézni a világot, hanem arról is, hogy a tehetségük mellett felelősségteljes lélekkel is gondolkodnak – áll a levélben megköszönve, hogy elküldték neki a dalt.

Varga Dorotea Panna szövegére Fischer Zsolt írt zenét, a Lajcsik Lóránt stúdiójából kikerült dalt a táncsicsos Szávuly Anna, Béres Dóra és Szénási Anna énekelte fel. A klip elkészítésében Puskásné Blaskovits Ildikó és Szénási Anna tanárnők mellett a képanyagot készítő Fischer Péter és Fischer Petra is közreműködött.