2021. május 12. szerda

Átlépte az egymillió forintot az Add tovább a labdát! jótékonysági akció


Életmód - 2021. április 13.
szerző: SH

labda-addtovabb

Nem szakadt meg a lánc, és a mai nappal átlépte az egymillió forintot az Add tovább a labdát! kezdeményezés – jelezte Riegl Gábor a Siklósi Híreknek.

Az Add tovább a labdát! jótékonysági akció fővédnöke, Siklós polgármestere kiemelte, a támogatások összege a mai nappal átlépte az egymillió forintot, a lánc pedig nem szakad meg, a siklósi tanárnő gyógykezelésére indított kezdeményezés több kisebb projekttel, egyéb felajánlásokkal is kapcsolódva folytatódik.

A labdát felajánló Mojzes Tamás örömét fejezte ki, hogy az árverés helyett a jótékonyságnak ezt a módját választották, hiszen mint beigazolódott, így jelentősebb összeggel tudják támogatni Andi gyógyulását. A labdát magánszemélyek mellett iskolás osztályok, egyesületek és szervezetek is továbbadták már, sokszor a belépőnek kihirdetett tízezer forintnál is több adománnyal. A kezdeményezés folytatódik, újabb mérföldkövek következnek – tette hozzá az alpolgármester.

Siklós város polgármesterének kezdeményezésére és fővédnökségével március végén indult jótékony akció, mely során a siklósi tanárnő, Andi gyógyulását szolgálja egy különleges labda, amit NB 1-es, Siklósról származó kézilabdázók írtak alá és kézről kézre jár. A labdát továbbadók adománnyal támogatják azt a gyógykezelést, melynek megszakítása rengeteg erőfeszítést és küzdelmet tenne feleslegessé.