Bejelentették Siklós és Villány első nagy fellépőit


Életmód - 2023. január 22.
szerző: SH

mayer-riegl

Közös sajtótájékoztató alkalmával nevezték meg a siklósi Városnapok, valamint a villányi Rozé Fesztivál és a pénteki rendezvénysorozat első nagyobb fellépőit.

Riegl Gábor polgármester a magyar kultúra napján tartott közös találkozón egy gyakorlatban is megmutatkozó térségi összefogásra mutatva ismertette: a tavaly bemutatkozó Városnapok Siklós várossá avatásának ötvenedik évfordulójáig folyamatos fejlődésen esik majd át, a későbbiekben évi két rendezvénnyé alakulva.

Az idei, március 31. és április 1. napjával tartott rendezvénysorozat első, pénteki napján többek között az Első Emelet, míg szombaton a Follow The Flow lép a Felszabadulás utcában felállított színpadra.

Július 7-én és 8-án megrendezésre kerülő villányi Rozé Fesztivál szombati napján a Valmar duó lép fel – ismertette Mayer István. A város polgármestere a rendezvények dátumaira mutatva elmondta, a Vörösbor Fesztivál október 6-8. között, a három Ha péntek, akkor Villány! rendezvény pedig május 26-án, július 28-án és augusztus 18-án kerül megrendezésre. A júliusi alkalom fő fellépője a Kowalsky meg a Vega lesz, a további fellépőkkel még folyamatban van az egyeztetés.