Bekerül a harmadik tégla is a vár falába


Életmód - 2015. július 8.
szerző: SH

pink floyd

Szombat este ismerős dallamok csendülnek fel a várban. Most nem fúvósok vagy vonósok hangja tölti be a teret, hanem jól ismert harangok és a gong mellett szigorú riffek szólalnak meg a Hungarian Pink Floyd Show-n. A fiúkat – mint az elmúlt három évben is – a siklósi születésű zenész, Mangult Attila hozta magával haza.

A vár szombat esti koncertjei fél nyolckor kezdődnek a pécsi Deindolls fellépésével, háromnegyed kilenckor pedig kezdetét veszi a Hungarian Pink Floyd Show.

mangultattiA várban mindig hatalmas élmény fellépni, az akusztika, a látvány, a hangulat mind-mind különleges - mondta Mangult Attila. Az együttes vokálhangja és basszusgitárosa elárulta: több meglepetéssel is készülnek a különleges hang- valamint fénytechnikán túl, így Matisa Andris (Nihil Chips) és a Deindolls dobosa, Horváth Barnabás is színpadra lép néhány, a világ talán leghíresebb dala erejéig, de Juhász Tomi (CsAK) szaxofonja is megszólal. Az igazán nagy rajongók számára pedig nem sok találgatásra ad okot, hogy a Kanizsai Dorottya Általános Iskola Gyermekkórusa melyik legendás számnál hasít bele az este csendjébe.

A koncert után 23 órakor a Nihil Chips veszi birtokba a színpadot, ahol néhány szám erejéig újra láthatjuk Attit. Az egész estét betöltő műsorra egyetlen ezresért válthatunk jegyet.

pinkfloydsun