Betegségek és gyógymódok leírásával bővült az EgészségAblak app


Tech/Tud - 2024. április 8.
szerző: 7800

mobiltelefon-kave

Mintegy 1900 betegséget leíró tudásbázissal bővült az EgészségAblak mobilalkalmazás, melyen azok tünetei, illetve gyógymód leírása is megtalálható.

A fejlesztés célja, hogy a felhasználók könnyen, gyorsan, egyszerűen jussanak közérthető egészségügyi információkhoz. A rövid leírások az adott témához kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat tartalmazzák.

Az Egészség A-Z menüpont az egészségtudatosságot és a tájékozódást is segíti. Az orvosok által ellenőrzött adatbázis segít, hogy jobban megismerjük az egészségünk állapotát, valamint alaposabban fel tudjunk készülni az orvosi konzultációkra. A betegek segítséget kapnak személyes egészségügyi döntéseik meghozatalához is.

Az EgészségAblak alkalmazás bármilyen telefonra letölthető, ingyenes mobilalkalmazás. A korábbi funkciók révén elérhető benne az összes egészségügyi dokumentumunk, a felírt és kiadott receptek, a háziorvos rendelési ideje, egyes előjegyzett járóbeteg időpontok, az oltási igazolvány, valamint a TB jogviszonya állapota is megtekinthető.