Dr. Fejes János Közszolgálati Díjjal tüntették ki Régertné Berta Magdolnát


Életmód - 2022. április 1.
szerző: SH

regertne-siklos-dij

A vár lovagtermében tartott ünnepség alkalmával kiosztották a városi kitüntetéseket. Siklós Város Képviselő-testülete Régertné Berta Magdolnának Dr. Fejes János Közszolgálati Díjat adományozott.

Himesházán született, középiskolába Pécsre járt, 1981-ben végzett a Pollack Mihály Építőipari Szakközépiskola magasépítési szakán, 1984-ben pedig magasépítőipari technikusi képesítést szerzett. Évfolyamtársával, Régert Józseffel kötött házassága révén került Siklósra.

Első munkahelye a Baranya Megyei Építőipari Vállalat, ahol műszaki rajzolóként dolgozott, majd 1986. májusától közel tíz éven át a Siklósi Városgazdálkodási Vállalatnál, majd utódánál a VÉKOM Kft.-nél tevékenykedett.

A Városházára 1996. januárjában érkezett, ahol tavalyi nyugdíjba vonulásáig dolgozott. Főbb feladata a vagyongazdálkodás és ingatlan üzemeltetés, ezen belül is az önkormányzati bérlakások, üzlethelyiségek üzemeltetése, szerződések előkészítése, a képviselő-testületi előterjesztések készítése, pályázatok, licitek lebonyolítása.

Munkájára jellemző a precizitás, nagyon alapos és körültekintő ügyintézés, amit műszaki tudása, felkészültsége, és sok évtizedes munkatapasztalata erősít.

A hivatalban töltött évtizedek alatt sok új kollégát tanított be a városüzemeltetési feladatok ellátására türelemmel és magas fokú szakértelemmel.

Szűkebb és tágabb környezetében munkatársakkal, ügyfelekkel, partnerekkel való kapcsolattartása és az emberekkel való bánásmódja példaértékű, kollégái és az ügyfelek, üzleti partnerek között is tiszteletnek örvend.

Két felnőtt fiára és egy kisfiú unokájára a legbüszkébb, nyugdíjazása után idejét elsősorban családjának szenteli, de a mai napig besegít családtagjainak a napi ügyek intézésébe.