Kannabisztetkós helyi fiatalt keresnek a siklósi rendőrök, felismeri?


Baranya - 2023. május 24.
szerző: SH

rendorseg-kocsi-oldal

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre, hogy a 23 éves fia 2023. március 6-án a pécsi 400 ágyas klinikáról ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen.

Mivel a rendőrök ezidáig hiába keresték, most a lakosság segítségét kérik.

Virág Dániel körülbelül 175 cm magas, 80-90 kilogramm súlyú, normál testalkatú. Haja rövid, gesztenyebarna, szeme világoskék.

Különös ismertető jelei közé tartozik, hogy a bal szeme alatt egy zöld kannabisz levél, jobb felkarján pedig egy zöld, nonfiguratív tetoválás van.

Utolsó ismert ruházata fekete és piros kapucnis pulóverből állt, alatta egy kék vékony pulóverrel és egy piros pólóval, illetve szürke melegítőnadrág és fekete télibakancs.

A Siklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Siklósi Rendőrkapitányságon.