2021. július 25. vasárnap

Galla Miklóstól elvették a Karinthy-gyűrűt, Kőhalmi iránymutatást kért


Itthon - 2021. június 12.
szerző: SH

szinhazmaszk

Miután Galla Miklós humoristától megtagadta a közmédia a Karinthy-gyűrűt, mert méltatlannak találták rá, Kőhalmi iránymutatást kért, nehogy baj legyen, ha saját gondolatokra lenne szüksége.

Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató vezérigazgatója szerint Galla közelmúltbéli tevékenysége nem egyeztethető össze a közmédia, valamint a Karinthy-gyűrű-díj értékrendjével, szellemiségével.

Kőhalmi Zoltán erre levelet írt, iránymutatást kérve, hogy kell viselkednie. Mint jelezte, amikor kapta a díjat, valamiért elfelejtették a viselkedési normákról tájékoztatni, ő pedig nagyon meg volt illetődve, ezért nem kérdezett rá.

Azt is kérte, küldjék el neki írásban, mit tehet és mit nem, illetve szívesen venne egy általános iránymutatást, ha esetleg váratlan helyzetbe kerülne, és önálló gondolatokat kellene megfogalmaznia.

Ironikusan megjegyezte, felül kellene vizsgálni a többi Karinthy-gyűrűst is, ebben az állami média segítségére lehet, hogy mindegyikükről számos leleplező erejű hangfelvétel készült, ahol hosszan fejtik ki saját nézeteiket, valaha ezt nevezték Rádiókabarénak.