Átszervezték a helyszínelőket, személyi változások a siklósi rendőrségen


Helyi hírek - 2021. október 8.
szerző: SH

balesethelyszinelo-rendorkocsi

Pécsről járnak ezentúl a helyszínelők a megyében történt különböző eseményekhez – jelezte rendőrségi forrásunk. Az átszervezés a baleseti helyszínelőket (is) érinti.

Az október elsejétől élő intézkedés részleteivel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget, hogy milyen változás történt a baleseti helyszínelők szolgálati helyeit illetően, továbbra is lát-e el szolgálatot baleseti helyszínelő a Siklósi Rendőrkapitányság állományában és állomáshelyén, mely kapitányságokat érinti még az intézkedés és miért volt rá szükség, valamint milyen szolgálati területeken vezettek még be hasonló átszervezéseket. Válaszukat oldalunkon tesszük közzé.

Nem ez az egyetlen változás a Siklósi Rendőrkapitányság életében október elsejétől: a korábban Siklósról megyeszékhelyre távozó, majd onnan visszatérő és legutóbb a közrendvédelmi osztályért felelős Börcsök Jenő ezentúl Pécsen teljesít szolgálatot a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály vezetőjeként. Helyére Horsa Balázs ülhetett, aki korábban a balesethelyszínelőket is tömörítő közlekedési osztályt vezette. Az ő helyére Vajta László kerül, aki a Villányi Rendőrőrs éléről érkezik.