2021. október 20. szerda

Ha szabadtéri programot szervez a hétvégén, erről tudnia kell!


Régió - 2021. szeptember 3.
szerző: SH

oszipar

Búcsúzni látszik a nyár, de nem kell elkeseredni: hétvégén kellemes idő várható kis széllel, napsütéssel, átvonuló felhőkkel, ám esni nem fog. A Meteo Mecsek csapata jelenti.

Szombat reggelre a levegő 9-11 fokig hűl, összességében derűs idő lesz, csak egy-egy helyen lehetnek pára és ködfoltok, de azok délelőtt feloszlanak. A déli légmozgás gyenge lesz.

Délután folytatódik a jobbára napos idő, csupán néhány gomolyfelhő képződhet, ami nem sok vizet fog zavarni. A hőmérséklet 23-25 fok között alakul. Az északi szél mérsékelt marad.

Siklóson is sok napsütésre számíthatunk és kellemesen meleg időnk lesz. Reggelre párafoltok képződhetnek, de azok hamar feloszlanak. Délután gomolyfelhők képződhetnek, de csapadék nem várható. A hőmérséklet reggel 8-10, délután 24-26 fok körül alakul. Az északi szél mérsékelt lesz, fronthatás nem érvényesül.

A hét utolsó napjának reggelén pára és ködfoltok mellett napos időben lehet részünk. A hőmérséklet 11-13 fok között alakul, mérséklet északkeleti szélre lehet számítani.

Délután a gomolyfelhők mellett sok napsütésben lesz részünk, de csapadék nem várható. A hőmérséklet 24-26 fok között alakul, az északkeleti szél olykor megélénkül. Estére a gomolyok összeesnek és a szél is mérséklődni fog.

Siklóson is összességében nyugodt lesz a vasárnapunk, a sok napsütés mellett gyakran megnövekszik a gomolyfelhőzet, csapadék nem várható. A hőmérséklet reggel 10-12, délután 24-26 fok között alakul.