2022. május 28. szombat

Három másik drogos is bukott a vasárnap hajnalban Diósviszlón elkapott férfi miatt


Baranya - 2022. január 17.
szerző: SH

bilincs-ujjnyom

A siklósi rendőrök négy férfi ellen indítottak eljárást, akiket a vasárnap hajnalban igazoltatott fiatal rántott magával.

 A járőrök vasárnap hajnalban Diósviszlón, a Petőfi utcában igazoltattak egy 29 éves vajszlói férfit, akinél kábítószert – kristályt – találtak. A vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt amfetaminra és metamfetaminra pozitív lett – közölte a rendőrség.

A nyomozók ezután még egy 31, 32, és 23 éves férfit is kihallgattak, akik mind pozitív mintát produkáltak, ráadásul a házkutatás alkalmával további kábszert foglaltak le.

A 31, 29 és 23 éves drogosokat őrizetbe vették, ellenük kábítószer-kereskedelem miatt indítottak nyomozást, a 32 éves társuk ellen pedig kábítószer birtoklása miatt kezdett nyomozni a Siklósi rendőrkapitányság.

Azt, hogy elismerték-e tettüket vagy mivel védekeztek nem tudni.

 

Az esetről a rendőrség számolt be. Vegye figyelembe, hogy a hatóság önként jellemzően csak a sikeres ügyekről ad hírt, ami a valós közbiztonsági helyzetről megtévesztő képet adhat. Ha ön is bűncselekmény áldozata, minden esetben ragaszkodjon a rendőrségi eljárás lefolytatásához!