Hatalmas baleset történt Villány mellett (friss: megrázó képek érkeztek)


Régió - 2023. január 16.
szerző: KT

villanybalesetto

 frissül  | Baleset történt Villány mellett, a Bóly felé vezető út mároki elágazásánál hétfőn 11 óra előtt. Az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben.

 11:09  Legalább két személygépkocsi ütközött, egy férfit – akinek súlyosak a sérülései – a tűzoltók szabadítottak ki a roncsok közül, ezekben a percekben próbálják stabilizálni az állapotát. Mentőhelikopter várakozik a helyszínen.

 11:31  a mentőhelikopter az életveszélyesen megsérült férfival elindult a pécsi klinikára.

 12:02  Az úton megindult a forgalom.

 12:49  Az első jelentések szerint Márok felől fordulhatott ki az fekete Toyota, amelyikbe az 5701-es úton haladó szürke Peugeot kombiba rohant és amelyik sofőrje a roncsba szorult.

 14:40  A fekete Toyota kombi – aminek oldalába rohant a szürke Peugeot – az árokba csapódott, a másik kocsi a közeli buszmegállóba sodródott. Az összeroncsolódott Toyotából a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a sérültet, akit mentőhelikopter szállított a pécsi kórházba.

 

 0-24h Az esetről olvasónk értesített bennünket. Ha ön is lát valamit, írjon a Facebookon, vagy levelét az info@siklosihirek.hu címen várjuk, SMS-t a 06/70/611-25-89 számon fogadunk. Adatait minden esetben bizalmasan kezeljük. Névtelen üzenetet ezen az oldalon küldhet.