Hétvégén a motorok és a rock kap főszerepet


Életmód - 2022. szeptember 6.
szerző: SH

motorostalalkozovarkert18

Év közben számos érdeklődési körben több korosztályt szólítottak meg a siklós vár programjai, most a rockereken és a motorosokon van a sor – mutatott rá Szentgyörgyváry Péter a hétvégi programsorra.

A várkapitány emlékeztet: pénteken és szombaton a siklósi vár és az Aces High Motoros Egyesület rendezésében zajlik a második Tenkes Portya, amikoris számos esemény és koncert várja az érdeklődőket.

Az első napon a Fools Follow Rules, egy Rage Against The Machine tribute zenekar, a Don Gatto, Velorex GTI és a The Garden lép színpadra. Szombaton napközben ingyenesek lesznek a várkerti programok, amikoris többek közt motor szépség- és hangerőversenyen is részt lehet venni, majd egy 45 kilométeres felvonulásra indulnak a motorosok – ismertette a várkapitány.

17 óra után belépővel lehet látogatni a várkert koncertjeit: a Cs.Í.T és a Lord ad koncertet, a napot pedig a Nihil Chips zárja.

A meghirdetett, elővételben a várban kapható jegyek péntekre 2.200, szombatra 3.800, a két napra együtt 5 ezer forintos áron kaphatóak.