2021. szeptember 20. hétfő

Így jön össze a jótékonyság, a motorok, egy rendhagyó koncert és a siklósi vár


Életmód - 2021. szeptember 12.
szerző: SH

kalapacs-rudan-koncert

A zenei lista már az elején felborult, a Rudán Joe Bandhez vendégként érkező Kalapács Józsi pedig végig a színpadon maradt: akkora koncertet hozott össze a két rocklegenda szombat este Siklóson a motoros találkozó estéjén, amit minden Pokolgéprajongó egy életre megjegyez.

Első alkalommal rendezte meg az Aces High Motoros Egyesület és a Siklósi Vár hétvégén a Tenkes Portyát. A több mint 150 motoros részvételével zajló találkozón és rockfesztiválon a Garden valamint a Nihil Chips is fellépett Rudán Joe mellett, aki Kalapács Józsefet hívta vendégül. A buli aztán elszabadult: a sztorik mellett a két énekes saját számaikból is csemegézett, de közös múltjuk, a Pokolgép legnagyobb, generációkon átívelő slágereit is sorra vették az est során.

A rendezvény egyébként jótékony célokat szolgált: a motor szépség- és hangaerőverseny nevezési díjait valamint a támogatói pólók árából 500 forintot egy család kapta, ahol a családfő a közelmúltban hunyt el, a gyermekek édesanyja közmunkásként dolgozik, a nagyobbik fiú pedig az iskolapad helyett a mindennapi betevőre keres pénzt. A kezdeményezéshez a vár is csatlakozott, aki a koncertek belépőinek árából ajánlott fel 200-200 forintot.

A képre kattintva galéria nyílik.

A képre kattintva galéria nyílik.