2021. december 04. szombat

Ismét meghirdeti tehetséggondozó programját a DDC


Baranya - 2021. október 1.
szerző: SH

ddcosztondij17

A Duna-Dráva Cement (DDC) idén is meghirdeti a nagysikerű Duna-Dráva a Tehetségekért ösztöndíjprogramját. A hagyomány- és értékteremtő program keretében az eddigi évek során több, mint 1.200 tehetséges, szorgalmas, tanulmányaiban kiemelkedően teljesítő diák részesült pénzügyi támogatásban.

Az építőanyag-ipari vállalat számára kiemelten fontos, hogy a két cementgyárának a vonzáskörzetében élő fiatal tehetségek számára támogatást nyújtson, éppen ezért évről évre meghirdeti a Duna-Dráva a Tehetségekért ösztöndíjprogramot.

Idén október 22-ig várják azoknak az általános- és középiskolás diákoknak a jelentkezését, akik kimagasló teljesítményt nyújtanak a sport, a művészetek vagy éppen a tanulmányok területén, és szorgalmukkal példát mutatnak kortársaik számára.

A Vácott tizenhét éve, Beremenden tizenkét éve működő program keretében a DDC eddig több mint 98 millió forint támogatást folyósított tudásuk tovább fejlesztésének érdekében a nyertes pályázóknak. A kiemelkedő tehetségű fiatalok számára az ösztöndíj 10 hónapon keresztüli anyagi támogatás, amely a 2021/2022-es tanévben általános iskolásoknak havi 8, míg középiskolásoknak 10 ezer forintos juttatást jelent. Az idei évtől kezdve ráadásul a váci régióban kiterjesztik a pályázók körét, hogy minél több fiatalt támogassanak álmaik elérésében.