2021. április 13. kedd

Jótékony passzolás – hosszú útra indult a labda


Életmód - 2021. március 24.
szerző: SH

Siklós polgármestere és a kezdeményezés első adományozója indította útjára a labdát
Siklós polgármestere és a kezdeményezés első adományozója indította útjára a labdát

Siklós város polgármesterének kezdeményezésére és fővédnökségével jótékony akció indult. Andi gyógyulását fogja ugyanis szolgálni az a különleges labda, melyet NB 1-es, Siklósról indult kézilabdázók írtak alá és ami szerdán kelt útjára.

Az akció során az ötletgazda, Mojzes Tamás alpolgármester által felajánlott és élvonalbeli sportolók által szignózott kézilabdát az veheti át a kezdeményezés fővédnökétől, Riegl Gábortól, aki tízezer forinttal támogatja Andi gyógyulását, és utalásában feltünteti az Add tovább a labdát! mottót.

A segítségnyújtás teljesen önkéntes és civil alapokon nyugszik. Aki részt venne a passzolásban – akár csak egy óvintézkedések mellett ejtett gyors fotó erejéig is – egy rövid üzenettel regisztrálnia kell a tamas.mojzes@siklos.hu címen.

A testületi tagok és több közéleti személy már korábban is hozzájárultak a jótékony célhoz. Az Afentáler Sára, Szilovics Fanni, Kőhegyi Ákos és Grünfelder Péter által dedikált labda új lendületet adhat a támogatási kedvnek, szimbólumként jelképezve azt az összefogást, mellyel nem vész kárba a gyógyulás felé megtett eddigi út.