Két éve lépett hivatalába a város vezetése


Helyi hírek - 2021. október 13.
szerző: SH

Siklós testületének 2019. évi közmeghallgatása.
Siklós testületének 2019. évi közmeghallgatása.

Napra pontosan két éve kapott jelentős felhatalmazást a siklósiaktól a város jelenlegi vezetése. Az elmúlt 24 hónapban a járvány ellenére is számos vállalását sikerült már teljesítenie a grémiumnak.

Mint Riegl Gábor polgármester a Siklósi Híreknek összegezte, sikerült megépíteni a máriagyűdi körforgalmat, határidőn belül átadásra került az előző érában szintén forráshiányosnak bélyegzett Zöld Város beruházás is. Megújult a hivatal, átadás előtt állnak a siklósi iskolai fejlesztések. Hegyi utak, bérlakások, utcák és járdák épültek vagy újultak meg, játszóterekkel, sportpályákkal gazdagodott a város. Erőn felül támogatták a sport – és kulturális egyesületeket, valamint soha nem látott számban és minőségben sikerült programoknak otthont adnia a vár városának.

Hozzátette, nincs megállás, továbbra is elkötelezettek a fejlesztésekben, és úgy látja ebben mind a lakosság, mind a térség országgyűlési képviselője, Nagy Csaba partnerségére számíthatnak, a következő uniós fejlesztési időszak nyertesei kívánnak lenni.