Két vezető helyett egy – szolgáltatási igazgatót keres a harkányi fürdő


Harkány - 2015. február 24.
szerző: KT

furdotabla

Március közepéig jelentkezhet az, aki a fürdő szolgáltatási igazgatója szeretne lenni – derül ki a fürdővállalat közleményéből. Az állást nem adják könnyen: nem elég a részletes szakmai önéletrajz, a jelentkezőnek szakmai programjával kell bizonyítani, hogy tudja, mit akar.

Legkorábban április elsejétől töltheti be munkakörét a szolgálatvezetők és gyógyászati részleg munkatársainak munkaszervezésért, irányításáért felelős igazgató, akinek a fizetéséről a vezérigazgatói bérsáv figyelembe vételével egyeznek meg.

A munkakört betöltő leendő igazgató olyan tevékenységeket tart irányítása alatt és felügyeli a hozzájuk köthető gazdasági keretek felhasználását, mint például a pénztárak és a jegykezelés, az információs pult és a diszpécserszolgáltatás, az úszómesterek vagy a biztonsági szolgálat munkája. Ezen felül hozzá fog tartozni a takarítás és a vállfás öltözők feladatkörén túl a masszőrök, gyógytornás, fizio- és balneoterápiás valamint gyógyászati részlegek tevékenysége, de az elsősegélynyújtás feladatkörének szervezése és az üdülő kezelése is.

Szintén az ő feladata lesz a hatáskörébe utalt, azzal kapcsolatos szerződések előkészítése is valamint rendszeres beszámolót, jelentést kell készítenie a munkájának területeiről.

Hegyi Ákos, a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő vezérigazgatója elmondta: az intézmény nem nevezett ki új gazdasági igazgatót, annak feladatkörét a tulajdonos döntése alapján a vezérigazgató látja el külön bérezés és díj nélkül. A fürdő gyógyászati ágának jelen pillanatban nincs igazgatója, az újonnan kinevezésre kerülő szolgáltatási igazgató egy modern vállalatstruktúrát teremt meg, és nem ró újabb költségeket a gazdálkodásukra.

A feltételek között nem szerepel, de előnyös elbírálást ígér a fürdőüzemeltetés területen szerzett legalább 10 éves gyakorlat mellett három év vezetői tapasztalat és egynél több nyelvvizsga, valamint egyetemi diploma is.