Kommandósok vitték el a három siklósit, akik mindéből kiforgatták az idős nőt


Helyi hírek - 2021. június 23.
szerző: SH

kommelsrg

Három siklósit állítottak elő a rendőrök, akik egy 80 éves nőt sanyargattak miközben felélték minden vagyonát. A kommandósok kedd reggel az otthonukban ütöttek rajta az elkövetőkön akik most rácsok mögött várják az ügy folytatását. 

Személyi szabadság megsértése miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság két férfi és egy nő ellen, akik egy idős nőnek megszerezték a vagyonát, valamint a személyi szabadságában korlátozták – közölte a rendőrség.

Az 52 éves helyi férfi a feleségével, valamint 61 éves társukkal azért, hogy megszerezzék a 80 éves nő vagyonát a siklósi családi házukban több éve tartották bezárva, mozgásában, akaratában korlátozták, nem engedték saját értékeivel, pénzével gazdálkodni. Elvették a nyugdíját, arra kényszerítették, hogy aláírjon egy adásvételi szerződést, amellyel a házát is eladták; az azért kapott pénzt is magukra költötték.

 

Az esetről a rendőrség számolt be. Vegye figyelembe, hogy a hatóság önként jellemzően csak a sikeres ügyekről ad hírt, ami a valós közbiztonsági helyzetről megtévesztő képet adhat!