Látszik a vége: a nagyharsányi sószoba vezet a siklósi bölcsisek eszközei előtt


Régió - 2022. augusztus 4.
szerző: SH

tesco-zsetonok

Nagyban zajlik a Tesco Önválaszt, mi segítünk játéka, melyben három térségi projekt verseng a legmagasabb támogatottságért. A nagyharányi óvodások sószobájának kezdeményezése olyan előnyre tett szert, melyet aligha lehet behozni.

A vásárláskor kapott zsetonnal lehet szavazni arra, hogy melyik környékbeli kezdeményezést támogassa az áruház – írta korábban a siklósi Hírek. A játék négy héten át augusztus 7-ig tart, a siklósi áruházban szavazni a helyi Dózsa György utcai óvoda fejlesztőeszközeinek beszerzésére, a nagyharsányi óvoda sószobájára, a szaporcai játszóház kreativitást fejlesztő játékaira lehet.

A zsetonokat hetente összesítik, a játék végén legtöbb voksot kapó kezdeményezés 400, a második 200, a harmadik legtöbb korongot gyűjtő 100 ezer forintot kap tervei megvalósításához.

A zsetonokat hetente is összesítik, melyből kiderül, hogy az elmúlt három hét során a legtöbb, 1905 ajánlást a nagyharsányi ovisok sószobája kapta. A második helyen egy teljes heti hátrányba a siklósi óvodások és bölcsisek fejlesztőeszközeinek beszerzése kapta 1588 korongot gyűjtve, míg a szaporcai játszóház mindössze 681 zsetonnal büszkélkedhet.

A verseny vasárnapig, augusztus 7-ig tart, de ahhoz, hogy ne lehessen a nagyharsányiaknak gratulálni kise kisebb csodára lenne szükség.