2021. június 12. szombat

Lakásukról vitték el a rendőrök az öt fiatalt


Régió - 2021. június 4.
szerző: SH

siklos-rendorseg-karjelveny-allomanyjelzo

Felmerült információ miatt ütöttek rajta a siklósi rendőrök öt környékbeli fiatalon még csütörtök hajnalban. Az előállítások után három férfit kábítószer birtoklása, egyet pedig lopás miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

A rendőrség szerint információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a fiatalok az elmúlt időszakban több alkalommal kábítószert fogyasztottak. Előállításukat követően az alkalmazott kábítószer-gyorsteszt egy 24 éves és egy 27 éves gordisai, valamint egy 30 éves mattyi férfinál pozitív jelzést mutatott.

Egy 18 éves gordisait lopással is megvádoltak, miszerint március 19-én éjjel egy helyi ház udvarán lévő pajtából hosszabbítót, valamint egy kolbásztöltőt lopott. Kiderült az is, hogy négy évvel ezelőtt egy másik lopást is elkövetett, akkor egy házból vitt el készpénzt.

Arról nem tudni, hogy beismerték-e tetteiket, mindenesetre a rendőrök mindegyiküket gyanúsítottként hallgatták ki; a 18 éves ellen lopás, míg a másik hárommal szemben kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság. Az ötödikről nem tettek említést.