Már gyűlnek a zsetonok a Tesco játékában


Életmód - 2023. január 24.
szerző: SH

tesco-zsetonok

Javában zajlik a Tesco Ön választ, mi segítünk közösségi programja, melyben a vásárláskor kapott zsetonnal lehet szavazni arra, hogy melyik környékbeli kezdeményezést támogassa az áruház.

A játék négy héten át február 12-ig tart, ezúttal is három projektre lehet szavazni. A siklósi Tescoban egy kémesi, egy siklósi és egy lippói ötletre várják a voksokat.

Az Együtt a Kémes Körzet Gyermekeiért Alapítvány családerősítő programja azt helyezi középpontba, hogy meg kell tanítani a gyermeket a helyes viselkedésre és mások tiszteletére.

A helyi, Dózsa György utcai óvoda udvarára tervezett kreatív és komplex játszótérre is várják a zsetonokat, melyen a gyermekek tapintását és mozgását is fejlesztő eszközök kerülnek kialakításra. Az építési anyagok és növények mellett érzékszerveket megcsiklandozó mezítlábas ösvény, gyógynövénykert és egy mini készségfejlesztő állvány is kerülne az ovi udvarába.

A lippói Gárdonyi Géza Általános Iskola minden osztálya számára gondozásba adna egy magaságyást, hogy a diákok így tanulják meg a kertművelés csínját-bínját, a fenntartható gazdálkodást és az egészséges életmódot.

A zsetonokat hetente összesítik, a játék végén legtöbb voksot kapó kezdeményezés 400, a második 200, a harmadik legtöbb korongot gyűjtő 100 ezer forintot kap tervei megvalósításához. Az eredményhirdetésre február végén kerül sor.