Még a szülinapi tortát is ellopta, aztán olyat is beismert, amiről a rendőrök sem tudtak


Baranya - 2021. november 30.
szerző: SH

betorotolvajfigura

Egy alsószentmártoni férfit vettek őrizetbe a Somogy megyei rendőrök, aki Barcson egy házba betörve még a szülinapi tortát is kilopta a hűtőből. A betörő azért bukott le, mert megzavarták munka közben, a rendőrségen pedig egy csomó más balhét is elvitt.

Az elmúlt hónapokban két autóból pénzt is lopott, több házba besurranva szintén kápét, cigit, piát és műszaki cikkeket lopott az a férfi, akinek karrierjét csak egy hétfő hajnali bejelentés törte derékba.

Barcson ugyanis egy lakó megzavarta az akkor már hónapok óta ismeretlen bűnözőt akinek menekülnie kellett, azonban otthonától távol mégis rendőrkézre került. Mint a rendőrség közölte, az egyik ház hűtőjéből még a születésnapi tortát is ellopta, ráadásul elfogásakor is lopott sütemény volt nála.

A tálentum kihallgatása során olyan bűncselekményeket is bevallott, amiről még a rendőrök sem tudtak, sőt, még most is próbálnak a végére járni. A 25 éves alsószentmártoni férfi rácsok mögött várja az ügy folytatását. Képünk illusztráció.

Az esetről a rendőrség számolt be. Vegye figyelembe, hogy a hatóság önként jellemzően csak a sikeres ügyekről ad hírt, ami a valós közbiztonsági helyzetről megtévesztő képet adhat, értékeit elsősorban önnek kell megvédenie! Ha ön is bűncselekmény áldozata, minden esetben ragaszkodjon a rendőrségi eljárás lefolytatásához!