Megrázó képek érkeztek a szalántai tömegbalesetről, ahol ketten haltak szörnyet


Baranya - 2024. május 5.
szerző: SH/OKF

tzmrckr

Szombaton késő délután három személyautó ütközött Szalánta külterületén, az 58-as úton. A baleset következtében az egyik jármű az út melletti fának csapódott és az oldalán állt meg, két utasa az autóba szorult.

A balesetről – melyről elsőként az Új Harkányi Hírek számolt be -, korábban itt írtunk, azóta további részletek is napvilágot láttak. A siklósi és pécsi hivatásos tűzoltók négy tűzoltó járművel vonultak a helyszínre, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is a káresethez riasztották. Az egység a helyszín biztosítása mellett átvizsgálta és áramtalanította mindhárom autót.

A beszorult személyeket – a sérült gépjármű megtámasztását követően – nyomató munkahenger és feszítő-vágó eszköz segítségével szabadították ki. A két szerencsétlenül járt utast a mentőszolgálat szakemberei vizsgálták meg, de az életüket már nem tudták megmenteni. A másik két autó utasait is megvizsgálták, ellátták és a sérülésektől függően kórházba szállították őket. A műszaki mentés ideje alatt teljes útzár volt az érintett szakaszon, a rendőrség irányította és terelte a forgalmat.





 

 0-24h  Ha ön is lát valamit, írjon a Facebookon, levelét és fényképeit az info@siklosihirek.hu címen is várjuk. Adatait minden esetben bizalmasan kezeljük. Névtelen üzenetet ezen az oldalon küldhet.