Mindenki számára szolgál hasznos útravalóval a szombaton nyitott Kutyaparádé


Életmód - 2024. június 15.
szerző: SH

kutyaparade-megnyito

Kezdetét vette a második alkalommal megrendezésre kerülő Kutyaparádé a siklós vár kertjében. A programokra nem csak a gazdikat és kedvenceiket várják, a leendő kutyatulajdonosok számára is hasznos lehet a találkozó.

A Siklósi Kutyaparádét tavaly indították útjára egy olyan elgondolásból, hogy a felelős kutyatartást erősítsék – mondta Patai Árpád. A rendezvényt szervező Fókusz Kutyaiskola vezetője a megnyitón kiemelte: a nap során bemutatott többféle sport is azt bizonyítja, hogy a kutyatartás mindenki számára lehet újszerűen szórakoztató.

Közös ügyünk a felelős állattartás, mely keretén belül második alkalommal találkoznak a kutyások és kutyabarátok a siklós vár kertjében – emlékeztetett Mojzes Tamás. Siklós alpolgármestere szép és nemes ügynek nevezve az esemény célját hozzátette, az önkormányzat is a folytatásban bízik, melyhez támogatást is nyújt.

A siklós vár udvarában szombaton egésznapos programokkal várják a kutyabarátokat: a vetélkedők, versenyek mellett vásár és szakmai szervezetek is felsorakoztak, hogy a leendő vagy gyakorló gazdik segítségére legyenek.