Óriási baleset történt Pécs és Pellérd között – friss: sérültek


Baranya - 2024. február 3.
szerző: SH

plrdblst

 FRISSÜLT  Pécs és Pellérd között, a faiskolánál, az autópálya felé vezető szakasz kereszteződésében baleset történt, lezárták az utat – jelezte olvasónk szombat este.

Egy autó az úton állt keresztbe, egy az ütközés erejétől az árokba zuhant. Az egyik jármű füstölni kezdett, a tüzet a helyszínen tartózkodók poroltóval fékezték meg. A balesethez négy mentő, gyerekmentő és négy tűzoltóautó is érkezett.

A baleset részese egy Volkswagen Passat és egy Honda Crv. A sötét, kivilágítatlan kereszteződés nehezen belátható, mert az út mellé kivágott fákat depóztak fel az elmúlt napokban.

 UPDATE  mint a rendőrség közölte a Siklósi Hírekkel, 18 óra 40 perc körül egy autó a Csemete átjáróban a Malomvölgyi út felől az Arányosi út irányába haladt, amikor a Csemeteátjáró és az Arányosi út kereszteződésében balra kanyarodva nekiütközött a tőle balról, az Arányosi úton Pellérd felől Pécs irányába közlekedő autósnak. A balesetben négyen megsérültek.

 0-24h  Ha ön is lát valamit, írjon a Facebookon, levelét és fényképeit az info@siklosihirek.hu címen is várjuk. Adatait minden esetben bizalmasan kezeljük. Névtelen üzenetet ezen az oldalon küldhet.