Öt életet követeltek hétvégén az utak


Itthon - 2022. november 21.
szerző: SH

Halálos baleset Békéscsaba közelében. Fotó: BM
Halálos baleset Békéscsaba közelében. Fotó: BM

Egyetlen nap sem múlt el hétvégén tragédia nélkül – Magyarország útjain péntektől vasárnapig legalább öten vesztették életüket öt közlekedési balesetben.

Ugyan mind az öt tragédiáról beszámolt a rendőrség is, a hatóság hétvégi statisztikája szerint 2022. november 18-án 0 órától november 20-án 24 óráig 4 halálos kimenetelű közlekedési balesetben négy ember vesztette életét. A valóság ezúttal is szomorúbb a bürokratikus statisztikánál.

Két autó és egy traktor karambolozott péntek reggel Békéscsaba közelében, egy ember a helyszínen életét vesztette. Az esetről a rendőrség is beszámolt honlapján.

Három autó ütközött össze a Heves megyei Kápolna közelében péntek este, amikor egy jogosítvány nélküli, részeg férfi autójával áttért a szemközti sávba. A balesetben a vétkes, 24 éves sofőr halt meg. Az esetről a rendőrség is beszámolt honlapján.

Halálos baleset történt Csatár közelében szombat délelőtt, ahol teherautó és kisbusz karambolozott. Az esetről a rendőrség is beszámolt honlapján.

Szombat délután két személygépkocsi ütközött frontálisan Martfűnél, amikor egy 19 éves fiú autójával áttért a szemközti sávba. Egy nő meghalt, négy ember súlyosan megsérült. Az esetről a rendőrség is beszámolt honlapján.

Vasárnap kora délután Börcsön egy személygépkocsi fának csapódott. A balesetben a sofőr a helyszínen életét vesztette. Az esetről a rendőrség is beszámolt honlapján.