Rendőrök sorakoztak fel Alsószentmártonban, olvasónk tudni véli azt is, mi történt


Baranya - 2021. december 27.
szerző: KT

rendorseg-kocsi-oldal

Olvasónk küldött képet Alsószentmártonból vasárnap délután, mely szerint megannyi rendőrautó sorakozott fel az egyik faluszéli utcában. Azt írja, úgy tudni késelés történt.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság honlapján vasárnap reggel egy bántalmazás öt hónap után lezárt papírmunkáját, hétfőn pedig egy megfogott tolvaj ügyét tárta csak a nyilvánosság elé.

13:11 Megkerestük a rendőrséget, hogy megtudjuk mi történt vasárnap a településen, válaszukkal és további kérdéseinkkel folyamatosan frissül a cikk. ↓

13:18 helyiek jelzése szerint egy férfi hason szúrta feleségét. Állapotáról egyelőre nem tudni, mentő szállította el az asszonyt. ↓

14:16 a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közölte a Siklósi Hírekkel, hogy az esettel kapcsolatban súlyos testi sértés miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A körülmények teljes körű tisztázása, valamint a feltételezett elkövető azonosítása folyamatban van. Az ügy érdekét meglátásuk szerint az szolgálja, ha többet nem árulnak el.

 0-24h  Az esetről olvasónk értesített bennünket. Ha ön is lát valamit, írhat a Facebookon, elektronikus levelét az info@siklosihirek.hu címen várjuk, SMS-t a 06/70/608-46-30 számon fogadunk. Adatait minden esetben bizalmasan kezeljük. Névtelen üzenetet ezen az oldalon küldhet.