2021. október 20. szerda

Siklósi díjazott is átvehette a labdarúgás fejlődéséért adományozott érdemérmet


Életmód - 2021. szeptember 24.
szerző: SH

hirdi-attila-dij

Baranya Megye Labdarúgásáért Érdemérmet vehetett át Hirdi Attila a Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya megyei szervezetének igazgatójától és elnökétől, Bogyay Zoltántól és Réfi Gábortól vehette át az elismerést.

Az igazgatóság 2008 óta díjazza azokat a megyében tevékenykedő személyeket és szervezeteket, melyek kiemelkedő tevékenységükkel sokat tesznek a labdarúgásért. Nem volt ez idén másként sem, amikor a díjazottak között a siklósi Hirdi Attila is helyet foglalhatott.

Hirdi Attila tizenegy éven át vezette a siklósi sportklubot, melyben betöltött elnöki feladatait az idei évtől alpolgármesteri teendői miatt nem látja már el.

Egyik legfőbb érdemeként annak a sportcentrumnak a felújításában vállalt szerepét tartja, melynek irányítását 2010-ben vette át, és ami akkor még borzasztó körülmények között volt. Az intézmény azóta teljes megújuláson esett át, melyben komoly feladata volt.

Büszke a közösség eredményére is, hiszen Siklós labdarúgócsapata arra a szintre emelkedhetett, melyet célként tűzött ki: hitte és vallja ma is, hogy a város felnőtt együttesének illő helye a megye első osztályában van.

Megteremtettük azokat az alapokat, melyre lehet építkezni és amivel hosszú távon lehet dolgozni – mondta lapunknak a díjjal kapcsolatban, kiemelve, külön öröm számára, hogy a csapat többsége helyi fiatal.