Siklósi kézbesítőre is lehet szavazni a Postás Példakép versenyen!


Életmód - 2021. szeptember 20.
szerző: SH

posta

A Magyar Posta 2017-ben, a 150 éves jubileumi programsorozat egyik elemeként alapította a Postás Példakép Díjat. Az internetes versenyben hat jelöltre lehet szavazni.

Az elismerés célja, hogy megtalálják és bemutassák azokat a munkatársaikat, akik szakmai teljesítményükkel és emberi hozzáállásukkal kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. Az internetes szavazáson siklósi kézbesítőre, Pincés Juditra is lehet október 4-ig szavazni.

Judit Magyarbólyon él családjával, 5 éve Siklós posta kézbesítője, korábban más településen is dolgozott már. Nem csupán kiváló kézbesítő, hanem jó értékesítő is – írja a vállalat. A 2020-as év eredményei alapján, bekerült a TOP 300 munkatársak közé, ami nagy büszkeséggel töltötte el. A mindennapokban tanúsított hozzáállását, kedvességét ügyfelei nagyra értékelik, nehezen megy szabadságra, mert rögtön hiányolják. A pandémia ideje alatt is kiemelkedően végezte a munkáját, bátorította az ügyfeleket egy-egy mosollyal, kedves szóval.

A voksokat a linkre kattintva, a lap alján lehet leadni név és cím megadása nélkül, csupán egy településnév és irányítószám valamint egy gyors ellenőrzőkód beírása után.