2021. október 20. szerda

Tömegverekedés volt Alsószentmártonban


Baranya - 2021. október 3.
szerző: SH

Rendőrkocsi Alsószentmártonban - illusztráció
Rendőrkocsi Alsószentmártonban - illusztráció

Tömegverekedés tört ki Alsószentmártonban szombat délután, a siklósi rendőrök egy nőt megverő teljes családot bevittek.

A rendőrségre érkezett bejelentés arról, hogy egy ház előtt többen is vernek egy nőt. A bántalmazott egy korábbi sérelem miatt az utcán szólalkozott össze egy másik nővel, majd annak anyjával, aki aztán úgy akarta lerendezni a vitát, hogy egy seprűnyéllel kezdte csapkodni ellenfelüket. A verekedésbe aztán bekapcsolódott az anya másik lánya, majd a pereputty férfi tagjai is. Amikor szerencsétlen nőt már öten ütötték a földön a szomszédok avatkoztak közbe.

A verekedés után kiérkező rendőrök egy 51 éves férfit, annak 49 éves feleségét, továbbá 27 és 15 éves lányaikat és 16 éves fiukat vitték el, ellenük csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak nyomozást – közölte a rendőrség.

Az esetről a rendőrség számolt be. Vegye figyelembe, hogy a hatóság önként jellemzően csak a sikeres ügyekről ad hírt, ami a valós közbiztonsági helyzetről megtévesztő képet adhat, értékeit elsősorban önnek kell megvédenie! Ha ön is bűncselekmény áldozata, minden esetben ragaszkodjon a rendőrségi eljárás lefolytatásához!