Újabb fekete hétvége, halálos baleset volt Baranyában is


Itthon - 2021. június 7.
szerző: SH

Halálos baleset Szigetvár mellett. Fotó: Bamosz Kft.
Halálos baleset Szigetvár mellett. Fotó: Bamosz Kft.

Ez a hétvége sem múlt el halálos baleset nélkül, ráadásul Baranyában is követeltek egy életet az utak. Péntektől vasárnapig legalább tizen haltak meg a magyar utakon, míg a rendőrök 138 sérüléssel járó balesetet voltak kénytelenek felvezetni a statisztikába.

Kamion és egy kisbusz ütközött péntek délután Szolnok mellett. A balesetben többen is kizuhantak a kisbuszból, hárman meghaltak, tizenhárman megsérültek.

Egy napközben történt tragédiát követően halálos baleset történt Hodász közelében is szombaton kora este, ahol két személykocsi ütközött. Az egyik autó 77 éves utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Teherkocsival ütközött és meghalt egy motoros szombaton késő este Lentikápolnánál.

Elesett, és a szemből érkező autó alá csúszott egy robogós szombaton Békéscsaba és Kondoros között is, a férfi azonnal meghalt.

Vasárnap kora reggel Kesztölcön egy holttestet találtak az utcán. A 39 éves helyi lakost elütötték, a gázolót később elfogták.

Délután Nyírmártonfalván egy motoros fának csapódott, az azt vezető férfi a helyszínen meghalt.

Szintén vasárnap délután Szigetvárnál egy személyautó áttért a másik sávba, ahol frontálisan ütközött az ott érkező autóval, egy személy a helyszínen meghalt.

Baranyában korábban szerdára virradó éjjel történt halálos baleset, amikor Görcsönyben egy autó kerítésnek csapódott. A sofőr meghalt, négy utasát súlyos sérüléssel szállították kórházba.