Újra lesz nyárzáró családi fesztivál a Zsolnay-negyedben


Baranya - 2021. július 30.
szerző: SH

zsolnay-bobita

Egy év kihagyás után idén ismét megrendezik a hagyományos pécsi nyárzáró családi rendezvényt, a Szamárfül Fesztivált. Az augusztus 27. és 29. között tervezett rendezvénynek a Zsolnay Kulturális Negyed ad otthont.

A nyárzáró középpontjában idén is a gyerekek, a család, a közös játék és az élmények állnak majd, hiszen a város kulturális központja az iskolakezdés előtt óriási játszóházzá változik, ahol a kézműves és zenei foglalkozások mellett zenei és színházi, bábszínházi és planetáriumi előadásokra is ellátogathatnak kicsik és nagyok egyaránt.

A három nap alatt mások mellett fellép az Apacuka, a Szélkiáltó, a Kolompos, a Csurgó együttes, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, a Rutkai Bori Banda, továbbá Szalóki Ági, de a kicsik szórakoztatására több előadással készül a pécsi Bóbita Bábszínház is. A fesztivál ideje alatt kirakodóvásár várja a kézműves portékák szerelmeseit, míg a Kincses Piacra azokat a gyerekeket várják, akik megunt könyveiket, játékaikat szeretnék pénzzé tenni vagy akik ilyen holmikat vásárolnának.