Volt idegenlégiós gyilkolta meg gyermeke anyját Baranyában


Baranya - 2023. december 7.
szerző: SH

illusztráció
illusztráció

A Baranya Vármegyei Főügyészség gyilkosság miatt emelt vádat a baranyai B. Arnold ellen, aki veszekedés során nyakon szúrta élettársát.

A vád szerint a vádlott és a sértett 2014-ben ismerkedtek meg egymással, ám a férfi közel három évre bebörtönözték Németországban. Szabadulását követően, 2017. év második felében élettársi kapcsolatot létesítettek, mely kapcsolatból egy gyermekük is született.

A pár időszakosan külföldön dolgozott, a nő prostituáltként, a vádlott – aki korábban az idegenlégiónál szolgált – sofőrként.

Kapcsolatuk nem volt felhőtlen, gyakoriak voltak a veszekedések, Arnold több alkalommal megverte a nőt. 2022 novemberében a férfi megőrült: többször zavarodottan, összefüggéstelenül beszélt, rendszeresen azzal fenyegette élettársát és az egész családot, hogy megöli őket. November végén -amikor ketten maradtak a lakásban – egy vita hevében kést ragadott, és a kisszobában tarkón szúrta a nőt, aki azonnal meghalt.

Másnap reggel az apja érkezett, és észrevette a vérbe fagyott nőt. Az ügyészség nem közölte, hogy mely településen történt az eset, ön ráismer?