Winterfest of Pécs: Neoton Família, Péterfy Bori és Punnany Massif


Baranya - 2015. december 10.
szerző: SH/MTI

peterfibory

A Neoton Família, a Hooligans, Péterfy Bori & Love Band és a Punnany Massif is fellép a baranyai megyeszékhelyen december 27. és 30. között az első Winterfest of Pécs elnevezésű könnyűzenei programon.

Pécsett hosszú évek óta hagyományai vannak az év végi könnyűzenei koncerteknek. Idén szerettük volna újdonsággal meglepni a közönséget – mondta a téli fesztivál ötletéről Trubics Zorán, a rendezvény főszervezője.

A pécsi Lauber Dezső Városi Sportcsarnokba szervezett eseményen december 27-én fellép a Hooligans, majd a Kowalsky meg a Vega koncertezik, késő este Péterfy Bori & Love Band zenél.

December 28-án a népszerű pécsi hip-hop formáció, a Punnany Massif áll a sportcsarnok színpadára, amely ez alkalommal állandó fellépőpartnere, a Halott Pénz nélkül koncertezik. A Halott Pénz december 29-én lesz a városi sportcsarnok vendége, december 30-án a Neoton Família áll színpadra legkedveltebb slágereivel – mondta Trubics Zorán.

A főszervező kiemelte, hogy a hagyományteremtő szándékkal életre hívott Winterfest of Pécs nevű program fővédnöke Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár és Páva Zsolt, (Fidesz-KDNP) Pécs polgármestere.